Welcome to NVE conference 9-10 januari 2025 | Diabetes Update – NVE congres

Beste collega,

Met veel genoegen nodigen wij je uit om deel te nemen aan de brede nascholing over Diabetes met een vleugje obesitas, de Diabetes update 2025.  Zoals je gewend bent, valt de nascholing in de tweede week van januari, ditmaal op donderdag 9 en vrijdag 10 januari 2025.

Veel sprekers zijn bereid gevonden om de actuele ontwikkelingen op het gebied van de pathogenese, complicaties en behandeling van diverse vormen van diabetes en obesitas te vertellen. De nadruk van het programma ligt op de dagelijkse praktijk, wat neem je mee voor de volgende werkdag.  Ook zal je hierbij zelf ook de mogelijkheid krijgen om de handelingen te verrichten die diabetes patienten zelf dagelijks ondergaan.

Deze nascholing wordt namens de NVE  Academy aangeboden en valt onder de algemene interne nascholingspunten.

Schrijf tijdig in om verzekerd te zijn van het Early Bird tarief, 360 euro inclusief overnachting (donderdagavond 9 januari). Dit tarief is tot 16 oktober 2024 geldig en zolang er voldoende hotelkamers zijn: Vol = Vol. Daarna zijn de inschrijfkosten 360 euro exclusief overnachting.

Aanmelding voor de Diabetes Update is na 16 oktober zonder overnachting. Indien gewenst kunt u zelf op eigen kosten een hotelkamer reserveren door een mail te sturen naar: reservation@bilderberg-dekeizerskroon.nl onder vermelding van NVE. Dan krijgt u van hen een kamer aangeboden tegen gereduceerd tarief.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt: specialist € 360,-

Accreditatie
Er is inmiddels accreditatie verkregen bij:

  • Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

Diabetes Update | 9-10 januari 2025

360,00

Tweedaagse cursus op donderdag 9 en vrijdag 10 januari 2025. (Inclusief hotelovernachting op donderdag 9 januari 2025)

360,00Toevoegen aan winkelwagen

Hotel De Bilderberg (Keizerskroon)

Koningstraat 7

7315 HR  Apeldoorn

Tel.: 055-5217744

E-mail: reservation@bilderberg-dekeizerskroon.nl – onder vermelding van NVE.

Website: www.bilderberg.nl/apeldoorn/hotel-de-keizerskroon

Indien u vragen/opmerkingen heeft over Diabetes Update 2025 kunt u contact opnemen met de NVE Academy door een mail te sturen naar academy@nve.nl of te bellen naar 06-53 40 15 61.