Welcome to NVE conference Verpleegkundig Endocrinologie Symposium | 12 maart 2021 – NVE congres

Welkom op de inschrijfpagina voor het eerste online Verpleegkundig Endocrinologie Symposium. Begin 2020 kon de Landelijke Werkgroep Endocrinologie Verpleegkundigen terugkijken op een succesvol symposium. Terwijl al plannen gemaakt werden voor 2021, werden wij geconfronteerd met het coronavirus, en alle maatregelen die daarbij horen. Ondanks al die maatregelen en beperkingen die ook nu nog gelden, willen wij endocrinologie verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten toch een symposium aanbieden. Wij zijn dan ook verheugd dat wij in samenwerking met de NVE Academy het eerste online Verpleegkundig Endocrinologie Symposium organiseren.

We beginnen de ochtend met twee lezingen over het feochromocytoom. Prof. dr. Henri Timmers zal vertellen over de anatomie, fysiologie, diagnose en behandeling. Verpleegkundig consulent Nandelotte te Brake zal vertellen over het zorgpad voor patiënten met een feochromocytoom en pre-operatieve thuisbehandeling.

Dr. Rosalie Kiewiet geeft een update over de conservatieve behandeling van obesitas en waarom het belangrijk is om daar juist in deze tijd aandacht aan te besteden. In 2020 werd een nieuw geneesmiddel geregistreerd voor de behandeling van bijnierschorsinsufficiëntie. Verpleegkundig specialist Judith van Eck geeft een samenvatting van de belangrijkste veranderingen en wat dit voor de patiënt betekende.

Kortom, genoeg redenen om je in te schrijven. Wij hopen jullie online te zien op vrijdag 12 maart 2021!

De inschrijving is op 12 maart 2021 gesloten. 

 Accreditatie voor verpleegkundigen wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V.

Accreditatie voor verpleegkundigen specialisten wordt aangevraagd bij de VSR.

Dit symposium wordt gesponsord door:

Gold

Silver

   

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

LWEV Meeting 2021

15,0035,00

Vrijdag 12 maart 2021 | NVE leden krijgen korting. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden en gebruik te maken van het kortingstarief.

15,0035,00Opties selecteren

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de organisatie via verpleegkundigen@nve.nl.