Welcome to NVE conference Verpleegkundig Programma (VES) I Dutch Endocrine Meeting I 8 februari 2024 – NVE congres

20ste Verpleegkundig Endocrinologie Symposium | donderdag 8 februari 2024

Beste collega’s,

In 2024 mag de Landelijke Werkgroep Endocrinologie Verpleegkundigen (LWEV) alweer 20 kaarsjes uitblazen ter ere van ons jubileum. Een fantastische mijlpaal waar uiteraard aandacht aan besteed moet worden, maar ook vonden wij het tijd om het eens anders te gaan doen.

Jaarlijks wordt door de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie de Dutch Endocrine Meeting (DEM) georganiseerd. Een tweedaags internationaal congres waar medisch specialisten, onderzoekers en nog vele anderen met interesse in de endocrinologie samen komen om kennis te delen en verbinding met elkaar te zoeken. Vanaf 2024 zal de LWEV een verpleegkundig programma bieden zoals jullie van ons gewend zijn, maar dan tijdens de eerste dag van de DEM.

De laatste puntjes op de ‘i’ omtrent het programma voor de DEM, en dus ook het verpleegkundig programma, worden momenteel gezet. We kunnen alvast toezeggen dat het weer een zeer afwisselend en interessant programma zal gaan worden.

Om het samengaan van de DEM en VES én het 20-jarig jubileum te vieren, is het diner en het feest op donderdagavond bij de prijs in begrepen. Wij hopen dit natuurlijk met zoveel mogelijk van onze leden te kunnen meemaken. Jij blijft toch ook?!

Hotelkamer
Als je graag wil overnachten kan je via deze link een kamer boeken in het NH Conference Center Koningshof. Als er geen kamer meer beschikbaar is kan er contact worden opgenomen met Caressa van Dongen via c.dongen@nh-hotels.com of 0031(0)40 2581916.

Accreditatie:

Accreditatie voor dit symposium zal worden aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden en voor verpleegkundig specialisten bij de Registratie Commissie Specialismen Verpleegkunde.

 

 

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

8 februari (inclusief sociaal programma)

85,00135,00

Ticket voor het Verpleegkundig Endocrinologie Symposium op donderdag 8 februari en de Dutch Endocrine Meeting op donderdag 8 februari 2024 inclusief diner en feest. NVE-leden krijgen korting. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden. Hotelkamer is niet inbegrepen in de prijs.

85,00135,00Opties selecteren

8 en 9 februari (inclusief sociaal programma)

135,00185,00

Combiticket voor het Verpleegkundig Endocrinologie Symposium op donderdag 8 februari en de Dutch Endocrine Meeting op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024  inclusief diner en feest. NVE-leden krijgen korting. Nog geen lid? Klik hier om lid te worden. Hotelkamer is niet inbegrepen in de prijs.

135,00185,00Opties selecteren

NH EINDHOVEN CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF

Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Contactgegevens bij vragen: verpleegkundigen@nve.nl