Welcome to NVE conference DESG V&Vn Diabeteszorg Farmaco | vrijdag 12 november 2021 – NVE congres

Een ééndaagse nascholing inclusief e-learning over het voorschrijven van UR-bloedglucoseregulerende medicatie.

Deze nascholing is ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen V&VN Diabeteszorg, de DESG (diabetes education study group) en de NVE-Academy. De nascholing bevat een goede mix van herhaling van farmacotherapie, bloedglucoseregulerende medicatie, maar ook aandacht voor kennis van frequent gebruikte nevenmedicatie (ook al is men niet bevoegd deze medicatie zelf voor te schrijven) en juridische aspecten van voorschrijfbevoegdheid.

De cursus bestaat uit het maken van een e-learning en een cursusdag op 12 november 2021 in Utrecht.

De e-learning bestaat uit kernzaken van farmacotherapie, (nieuwe) diabetesmedicatie, cardiovasculair risicomanagement (o.a. lipidenverlagende medicatie en antihypertensiva) en jurdische zaken. De e-learning is bestemd voor voorschrijfbevoegde diabetesverpleegkundigen (dvk’s).

Tijdens de cursusdag wordt de casuïstiek besproken die door de deelnemers wordt ingebracht. Voor de cursusdag geldt een maximum van 25 deelnemers. Als u deelneemt aan de cursusdag is het verplicht om, voorafgaand aan deze dag, de e-learning te voltooien.

De e-learning kunt u ook separaat bestellen en maken.

Nadat u zich heeft ingeschreven, de bevestigingsmail ontvangen heeft (kan in de spambox belanden) én ingelogd bent op congres.nve.nl verschijnt hieronder een link om de e-learning te starten. 

De kosten voor de e-learning én cursusdag bedragen € 100,-. Als u enkel de e-learning wilt volgen bedragen de kosten € 50,-.

De cursusdag is door V&V met 5 punten en VSR met 4 punten geaccrediteerd.

De e-learning is met 4 punten geaccrediteerd door zowel V&V als VSR.

 

Deze cursus wordt gesponsord door:

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

DESG V&Vn Diabeteszorg Farmaco 12 november 2021 - e-learning en cursusdag

100,00

Deelname aan de e-learning en de online cursusdag op 12 november 2021. (inschrijving is enkel voorbehouden aan beroepsbeoefenaars)

100,00Meer informatie

DESG V&Vn Diabeteszorg Farmaco 12 november 2021 - e-learning

50,00

Toegang tot de e-learning. Let op: als u ook aan de cursusdag wenst deel te nemen, kies dan voor 'DESG V&Vn Diabeteszorg Farmaco 12 november 2021 - e-learning en cursusdag'. (inschrijving is enkel voorbehouden aan beroepsbeoefenaars)

50,00In winkelmand

De cursusdag op 12 november 2021 vindt plaats in Utrecht. De definitieve locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Na betaling van uw inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging per mail (deze kan in uw spambox belanden).

Indien u vragen/opmerkingen heeft over de DESG cursus V&Vn Diabeteszorg Farmaco kunt u contact opnemen met de NVE Academy door een mail te sturen naar academy@nve.nl of te bellen naar 085-1300729.