Welcome to NVE conference DESG Diabetes Update | 14-15 januari 2021 – NVE congres

De DESG Diabetes Update vindt plaats op 14 en 15 januari 2021. Na het volgen van deze nascholing heeft u meer inzicht in de actuele ontwikkelingen op het gebied van de pathogenese, complicaties en behandeling van de diverse vormen van diabetes mellitus en complicaties. De nadruk in het programma ligt op de dagelijkse praktijk.

Gezien het interactieve karakter van deze cursus gaat de voorkeur uit naar het geven van deze cursus op locatie. Er wordt een maximum van 25 deelnemende internisten aangehouden, rekening houdend met de maatregelen die genomen moeten worden omtrent covid-19. Om deze reden zal de cursus dan ook zonder diner en overnachting zijn.

Mocht het, door wijzigingen in de RIVM-maatregelen, niet meer mogelijk zijn om de cursus op locatie te geven, dan zal deze online plaatsvinden. Wij zullen u daarover informeren via deze site en, zodra u ingeschreven bent, via de mail.

Als u op ‘Registreren’ klikt, kunt u zich inschrijven voor deze cursus. Nadat de betaling via iDeal is voldaan ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Als u deze niet binnen 30 minuten ontvangen heeft, is deze wellicht in uw spambox beland.

Deze cursus wordt gesponsord door:

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

DESG Diabetes Update 14-15 januari 2021

285,00

Tweedaagse cursus op donderdag 14 en vrijdag 15 januari 2021. Eventueel diner en hotelovernachting zijn niet bij de inschrijving inbegrepen.

285,00In winkelmand

Indien u vragen/opmerkingen heeft over de DESG Update voor internisten kunt u contact opnemen met de NVE Academy door een mail te sturen naar academy@nve.nl.