Welcome to NVE conference DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus | 30 september – 1 oktober 2020 – NVE congres

De DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus is een tweedaagse cursus voor arts-assistenten in opleiding tot kinderarts of internist.

Deze cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

    • E-learning en webinar: deze zullen twee weken vóór 1 oktober naar de deelnemers gestuurd worden. Tijdsduur 110 minuten respectievelijk 120 minuten.
    • Casuïstiekbespreking: deze zal plaatsvinden op donderdag 1 oktober, 09.00 – 17.30 uur, in het Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman.

Als u bent inglogd (klik rechtsboven op inloggen) dan ziet u hieronder de link verschijnen naar de e-learning.

 

Inmiddels is het maximaal aantal deelnemers voor deze cursus bereikt. Als u zich niet via de website heeft ingeschreven en geen mail van ons heeft ontvangen met informatie over de e-learning, betekent dit helaas dat u niet bent ingeschreven voor de cursus. Indien u op de wachtlijst geplaatst wilt worden kunt u een mail sturen naar academy@nve.nl, dan zullen wij contact met u opnemen als er een plek vrijkomt.

Deze cursus wordt gesponsord door:

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus 30 september - 1 oktober 2020

150,00

De inschrijfkosten zijn inclusief e-learning, webinar en fysieke bijeenkomst op 1 oktober 2020 in De Klepperman.

150,00Meer informatie

De DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus vindt plaats in Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman, Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken.

Indien u vragen/opmerkingen heeft over de DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus kunt u contact opnemen met de NVE Academy door een mail te sturen naar academy@nve.nl of te bellen naar 085-1300729.