Welcome to NVE conference DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus | 18 maart 2021 – NVE congres

De DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus is een eendaagse cursus voor arts-assistenten in opleiding tot kinderarts of internist.

Deze cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • E-learning (110 minuten): na inschrijving en betaling ontvangt u vier weken vóór de cursus de link om de e-learning te maken.
  • Webinar (145 minuten): na inschrijving en betaling ontvangt u vier weken vóór de cursus de link om het webinar te bekijken.
  • Cursusdag: de bijeenkomst zal i.v.m. de covid-maatregelen niet op locatie maar online plaatsvinden. We zullen u uiteraard tijdig informeren over de precieze vorm waarin deze bijeenkomst plaats zal vinden. Indien u tussentijds vragen heeft kunt u terecht bij de NVE Academy.

Indien het maximum aantal deelnemers bereikt is kunt u een mail sturen naar NVE Academy om op de wachtlijst geplaatst te worden, wij zullen u dan informeren zodra er een plek vrijkomt.

Deze cursus wordt gesponsord door:

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus 18 maart 2021

150,00

De inschrijfkosten zijn inclusief e-learning, webinar en online bijeenkomst op donderdag 18 maart 2021.

150,00In winkelmand

Indien u vragen/opmerkingen heeft over de DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus kunt u contact opnemen met de NVE Academy door een mail te sturen naar academy@nve.nl of te bellen naar 085-1300729.