Conference Banner


Dagvoorzitter: prof. dr. Wouter de Herder

Dinsdag 17 december 2019, Jaarbeurs te Utrecht

 

December is nog ver weg! Maar omdat agenda’s al snel overvol zijn, attenderen wij u graag nu al op het 12e Jaarsymposium Endocrinologie dat deze keer voor het eerst onder verantwoordelijkheid van de NVE wordt georganiseerd. Het volledige programma wordt begin september a.s. bekend gemaakt. Noteert u alvast 17 december 2019 in uw agenda?
Ook dit jaar is het doel van het Jaarsymposium om betrokken professionals te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen binnen de endocrinologie. Tijdens alle presentaties gaat het om de voor de dagelijkse praktijk meest relevante informatie uit onderzoek, literatuur en intercollegiaal overleg. Kortom, ook dit jaar is het weer een belangrijke gelegenheid voor diegenen die zich op de hoogte willen stellen van de laatste stand van zaken.

Browse abstracts by subject or title

Title:

Browse authors

Author:
Title:
Please select the Author to view abstracts.

Het 12e Jaarsymposium Endocrinologie vindt plaats in de Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL te Utrecht.

 

Het volledige programma wordt begin september bekend gemaakt. Indien u hiervoor vragen/opmerkingen heeft over het 12e Jaarsymposium Endocrinologie kunt u contact opnemen met de NVE Academy door een mail te sturen naar info@nve.nl of te bellen naar 085-1300729.